De website voor een rijschool met veel flexibiliteit

Rijschool Absoluut in Arnhem is al jaren actief als rijschool in Arnhem en omstreken. Er kan gelest worden in een handgeschakelde auto of een automaat. Door de flexibele tijden voor de rijlessen, is het een prima rijschool voor als je liever in de avond of in het weekend lest. Daarnaast krijg je les in een rookvrije auto en van een vaste instructeur.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Website Rijschool Absoluut op desktop
Voorpagina van Rijschool Absoluut op mobiel

De wensen van een nieuwe website

Tijdens het gesprek over de website voor Rijschool Absoluut kwamen er een aantal wensen naar voren. De belangrijkste wens was dat de bezoekers van de website de mogelijkheid moesten hebben om snel contact op te nemen. Daarom kan elke bezoeker zich aanmelden voor een lespakket en staat er onderaan elke pagina een "Stuur een bericht" en een "Bel mij terug" formulier. Als extraatje kan de bezoeker zich aanmelden voor een proefles, zodat hij of zij direct weet waar hij of zij aan toe is.

Responsive website

Ook moest de website goed te bezoeken zijn op een mobiel of een tablet. Doordat de website responsive is ontworpen en geprogrammeerd, is deze goed te gebruiken op alle moderne devices.

Proefles popup Rijschool Absoluut op desktop
Direct aanmelden Rijschool Absoluut op mobiel

De unique selling points (USP's)

Een andere wens was om duidelijk te laten zien op welke manier de rijschool lesgeeft en waarom je zou moeten kiezen voor Rijschool Absoluut. Doordat je altijd een vaste lesauto en een vaste instructeur hebt, kom je niet voor onaangename verassingen te staan. De ervaringen die leerlingen zelf op de website kunnen plaatsen, geven nieuwe leerlingen een beeld van hoe de lessen bij Rijschool Absoluut verlopen. Deze unique selling points komen ook op iedere pagina weer terug.

Wil je nog meer interessante projecten zien?

Bekijk projecten