Stay Connected Game intro pagina

Stay Connected Game - samenwerken met je team op afstand

Tijdens de corona periode hebben de meeste mensen vanuit huis gewerkt. Hierdoor raakten mensen sneller de verbondenheid met hun werk en collega's kwijt. Daarom heb ik samen met een compagnon van mij de game "Stay Connected game" gemaakt. Deze unieke game zorgt ervoor dat je op afstand met je collega's in verbinding blijft door het spelen van een (gezamenlijk) spel.

Samen met je collega's ga je deze gave uitdaging aan om een zo snel mogelijke tijd neer te zetten. Je hebt elkaar hierbij nodig, omdat je niet in je eentje de puzzels kan oplossen. Het is dus noodzakelijk om op afstand met elkaar te communiceren om zo alle antwoorden te vinden. Hierdoor is de game uitermate geschikt als teamuitje tijdens de corona periode.

Hoe werkt Stay Connected Game?

Tijdens deze game van circa 60 minuten draait het om samenwerken, informatie delen, verbanden leggen en vooral veel plezier hebben met elkaar. Het is de bedoeling dat de deelnemers tijdens de game gebruik maken van Microsoft Teams, Zoom of een andere videoverbinding om met elkaar te communiceren. De deelnemers kunnen meerdere opdrachten tegelijkertijd oplossen en mogen onderling ook met elkaar bellen.

Eén van de deelnemers van elk team is naast deelnemer ook spelleider. Alleen deze persoon kan de antwoorden invoeren. In de game is het niet mogelijk om hints te vragen, dus je hebt elkaar nodig om tot de juiste oplossing te komen. Mocht het onverhoopt toch niet lukken om het juiste antwoord te vinden dan kan de spelleider op een bepaald moment in de game het juiste antwoord opvragen. Tijdens de game mogen de deelnemers gebruik maken van het internet en informatie opzoeken.

Aan het einde van de game krijgt iedereen te zien hoeveel tijd er nodig was om alle puzzels op te lossen. Ook krijgt iedereen te zien in hoe de prestatie van het team zich verhoudt ten opzichte van alle voorgaande teams.

Impressie van Stay Connected Game?

Om een idee te krijgen van hoe Stay Connected Game werkt, hebben we een promotie- en een impressievideo gemaakt. Klik op de onderstaande links om deze te bekijken.

Bekijk de promotievideo
Bekijk de impressievideo

Dit zeggen de mensen die al gespeeld hebben

Celeste Brink – Vakmedianet
“Een hele leuke game voor in deze tijd! Je speelt het online en veilig op afstand met je collega’s. Maar doordat er veel communicatie nodig is als groep, lijkt het alsof je bij elkaar zit. Een mooie manier om met elkaar iets anders te doen dan werken. Een aanrader!”

Bo Heijkoop – EY
“Ik heb de Stay Connected Game gespeeld tijdens een online event met studenten. Ik kan de game aan iedereen aanraden, want het is ontzettend leuk om de spelers een uur lang fanatiek aan de slag te zien met de verschillende opdrachten.”

Amanda Bruns - RSD de Liemers
“Deze game vraagt om teamwerk en veel interactie, gezellig om te doen. Leuk om zo met elkaar bezig te zijn. Leuk gemaakt!”

Wil je meer informatie of een game aanvragen?

Ga naar het aanvraagformulier