Wereldbol op een plank aan de muur

Webshop voor woondecoratie en accessoires

Homepieces biedt decoratieve items aan die zullen zorgen voor een uniek interieur. De items zijn onder te verdelen in de categorieën "Binnen decoratie", "Buiten decoratie" en "Muur decoratie". De items zijn speciaal geselecteerd door de eigenaren en in veel gevallen is er maar één exemplaar van. Dat is wat de items van Homepieces uniek maakt.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Webshop Homepieces op desktop
Webshop Homepieces op mobiel

Voor Homepieces heb ik een webshop ontwikkeld die ontworpen is om de unieke items aan te bieden. Omdat er van de producten vaak (maar niet altijd) maar één exemplaar of paar is, heeft de website een aangepast voorraadbeheer. Zo worden items die niet meer op voorraad zijn, direct uit de webshop gehaald, of er wordt aangegeven dat het artikel niet meer beschikbaar is. Deze functionaliteit wordt ook gebruikt als meerdere bezoekers hetzelfde item willen afrekenen.

Daarnaast zitten er nog een aantal handige functionaliteiten in. Zowel voor de bezoeker als voor de webshophouder. Zo worden de verzendkosten automatisch berekend (op basis van adres en het totaalbedrag van de bestelling) en is het voor de webshophouder eenvoudig om direct vanuit de webshop een pakbon uit te printen in een eigen stijl om mee te sturen met het pakketje. Ook kan de webshophouder zelf kortingsacties bedenken en deze instellen op de webshop.

Productpagina webshop Homepieces op desktop
Productpagina webshop Homepieces op mobiel

Uiteraard kunnen bezoekers direct en eenvoudig hun bestelling afrekenen met een beveiligde verbinding. Dit kan door middel van iDeal of creditcard. De webshophouder krijgt direct een notificatie per e-mail. Het pakketje kan dus direct worden ingepakt.

Wil je nog meer interessante projecten zien?

Bekijk projecten