Drupal development

Drupal applicatie ontwikkelen

Om je digitale groei te versnellen is het noodzakelijk om je bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk in te richten en de dienstverlening voor je klanten precies af te stemmen op hun wensen en behoeften. Dat kan met een op maat gebouwde webapplicatie, die naadloos past bij jouw online ambities.

Maatwerk webapplicaties zorgen voor een moeiteloze en effectieve automatisering van je processen. Met een webapplicatie kun je onder andere:

  • Handmatige taken stroomlijnen of complexe berekeningen uitvoeren
  • Complexe processen digitaal vastleggen, waardoor er geen kennis verloren gaat als medewerkers het bedrijf verlaten
  • Offertes opmaken en automatisch voorzien van de juiste informatie en bijlages, daarna deel je deze direct met jouw klant zodat hij deze digitaal kan ondertekenen
  • Data verzamelen door middel van enquêtes of benchmarking in bijvoorbeeld jouw branche of organisatie, zodat je deze daarna op een zinvolle manier kunt visualiseren en onderzoeken

 

Hoe ontwikkel ik een maatwerk webapplicatie?

Elk project is uniek en vraagt daarom om een andere aanpak. Vaak spelen ook andere wensen of eisen een rol. Zo heeft de ene klant meer behoefte aan snelheid in verband met een deadline en wil je andere klant liever eerst een "proof of concept" laten uitwerken om het idee te testen bij de doelgroep. Gelukkig kan het proces wel worden onderverdeeld in de onderstaande 5 stappen.

Kennismaking

We starten met een uitgebreide kennismaking. Ik luister naar jouw ideeën, doelen en behoeften. Samen verkennen we de mogelijkheden en bepalen we de beste aanpak voor jouw unieke project.

Wees niet bang om onmogelijk lijkende vragen te stellen: voor mij is het juist een uitdaging om een eenvoudige oplossing te bedenken voor complexe vraagstukken.

Voorstel 

Na de kennismaking stel ik een gedetailleerd en transparant voorstel op, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Ik schets de omvang van het project, het tijdschema en de investering. Pas na jouw goedkeuring ga ik over tot de volgende fase; de ontwikkeling van de webapplicatie.

Development/ontwikkeling

Het spannende deel van het project begint; ik ga aan de slag om een webapplicatie te bouwen die perfect past bij wat jij nodig hebt. Tijdens dit proces hou ik je regelmatig op de  hoogte, zodat je de voortgang kunt volgen en eventuele aanpassingen kunt bespreken.

Oplevering en livegang

Zodra de ontwikkeling is voltooid, voer ik uitgebreide tests uit om er zeker van te zijn dat de webapplicatie probleemloos functioneert.

Nazorg, onderhoud en doorontwikkeling

Mijn betrokkenheid eindigt niet bij de lancering van jouw website. Op de achtergrond blijf ik aanwezig voor de nazorg en het onderhoud, zoals het tijdig uitvoeren van de juiste beveiligingsupdates om problemen te voorkomen. Bovendien sta ik altijd klaar voor verdere doorontwikkeling; niet alleen om de prestaties van jouw applicaties te monitoren, maar ook om je online te helpen groeien met je bedrijf.

Klaar om je bedrijfsprocessen te digitaliseren?

Dan plannen we een vrijblijvende kennismaking en kijken we samen wat voor jou de beste aanpak is.

Back to top