Ewout en Kiba

Over Ewout Goosmann

Als programmeur denk je vaak na over hoe je bepaalde processen zo efficiënt mogelijk kunt uitvoeren. Niet alleen tijdens het programmeren, maar ook daarbuiten. Je gaat ineens patronen herkennen in de dingen die je doet. En als je die patronen gevonden hebt, dan kun je ze vaak (deels) gaan automatiseren. Dat is onder andere waarom het programmeren mij zo fascineert.

In 2009 ben ik begonnen met programmeren en daar ben ik nooit meer mee gestopt. Bijna letterlijk. Want naast een baan als programmeur ben ik ook begonnen als freelance programmeur. Op deze manier blijf ik mijzelf ontwikkelen en heb de ruimte om nieuwe technieken te gebruiken.

Ik richt mij vooral op het ontwikkelen van websites en webapplicaties in Drupal, maar ook op de zaken die daarbij horen, zoals hosting, wireframing en ontwerp.

Iets terug doen

Omdat ik bij veel websites en webapplicaties gebruik maak van Drupal, vind ik het belangrijk om iets terug te doen voor de community. In elke website of webapplicatie zit een deel maatwerk, omdat het niet standaard in Drupal zit (of omdat er nog geen module voor is gemaakt). Soms is dat stukje maatwerk heel generiek en zou het ook prima op andere websites gebruikt kunnen worden. Als dat het geval is, probeer ik er altijd een module van te maken die anderen kunnen hergebruiken.

Klik hier om mijn Drupal profiel te bekijken.

Deze klanten kozen al voor een samenwerking

Artego logo
Homepieces logo
Rijschool Corine logo
Escape Vrijland logo
Excellent Sneltransport logo
Equiacademy logo
Rijschool Absoluut logo
Schrootkrant logo
Jet Air Equipment logo
Merel Evers Doktersassistente
De Rijscholen Vergelijker
Traineeshipplaza logo