Websites die bij jou en je doelgroep passen

Een website maken met een unieke uitstraling, die laat zien wat je bent en wat je doet én die aansluit bij jouw doelgroep. Dat is wat je kunt bereiken met een website die op maat gemaakt is. Want zeg nou zelf; word jij enthousiast van een website die een standaard thema gebruikt die ook al op meer dan honderd andere websites wordt gebruikt?

Wat is Drupal

Drupal is een open source CMS. Open source betekent dat de broncode vrij beschikbaar is en door iedereen gebruikt en aangepast mag worden. Daarnaast kan iedereen iets bijdragen aan de ontwikkeling ervan.

CMS staat voor Content Management System. Dat is een systeem met een omgeving waarin de inhoud van een website eenvoudig beheerd kan worden. Het wordt ook wel de "achterkant" van de website genoemd. Het deel wat je als bezoeker van de website te zien krijgt (de "voorkant") heet in Drupal een thema. In Drupal is het mogelijk om als programmeur een maatwerk thema te bouwen. Op deze manier kun je die website met die unieke uitstraling bouwen!

Daarnaast geeft Drupal ook ontzettend veel vrijheid. Je kunt in de beheeromgeving heel eenvoudig zelf de inhoud én indeling van de pagina bepalen. Zo kan je dus voor elke pagina zelf een layout bedenken en invullen zoals jij het wilt.

Een aantal voordelen van Drupal

  • Doordat Drupal vrij beschikbaar is en dus gratis door iedereen gebruikt mag worden, zit je niet vast aan (dure) licentiekosten
  • Drupal wordt door veel internet- en communicatiebureau's gebruikt, daardoor zit je niet vast aan een handje vol leveranciers
  • De Drupal community behoort tot de grootste open source communities, daardoor is het gemakkelijk om extra ondersteuning te vinden
  • Veiligheid is een standaard. Het is een van de belangrijkste aspecten in Drupal. Gecombineerd met de voor Drupal geoptimaliseerde hosting, wordt je website nog veiliger.

Wil je weten hoe jouw idee gerealiseerd kan worden?

Laten we kennismaken