Freelance webdeveloper

Voor wie een degelijke website wil

Ben je op zoek naar een degelijke website waar je voor langere tijd geen omkijken naar hebt?

Je website is onmisbaar. Het is je verkoopkanaal én de plek waar je potentiële klanten naar een oplossing voor hun probleem zoeken. Alleen, je huidige website met suffe templates is traag en aan vervanging toe.

Waarschijnlijk zit je met een aantal vragen. Kies je voor een compleet nieuwe site of uitbreiding van je huidige? Wat is de beste aanpak? Hoe voorkom je dat je over twee jaar weer een nieuwe website nodig hebt?

Met een Drupal website zit je voor de komende 5 jaar goed

Het is een populair en krachtig open source systeem dat wereldwijd wordt gebruikt door onder andere MKB-bedrijven, corporates en overheidsinstellingen. Zij verwerken vaak veel en complexe gegevens en verwachten daarom een hoge mate van stabiliteit en veiligheid. Drupal is een schaalbaar en flexibel systeem dat precies dat verschil maakt.

Niet alleen door een mooi jasje, maar vooral door zijn veiligheid, betrouwbaarheid en prestaties. Mijn uitgangspunt is dat een website lang mee moet gaan. Je investeert vaak fors in de realisatie ervan en dan wil je een robuuste site als eindresultaat.

Drupal biedt eindeloze mogelijkheden voor een technisch indrukwekkende site waar je jarenlang op kunt vertrouwen. Of je nu een bedrijfswebsite, een complexe e-commerce-site of een maatwerk webapplicatie nodig hebt.

Dit kun je van mij verwachten:

  • Meer dan 12 jaar webdevelopment ervaring
  • Diepgaande Drupal-kennis, zowel frontend als backend
  • Je website is flexibel en wordt modulair opgebouwd
  • Alles wat ik ontwikkel gaat minstens 5 jaar mee, meestal langer

Hulp nodig bij een probleem 
of wil je gewoon kennismaken?

Back to top