Dozen in een magazijn

Geoptimaliseerde website voor een bedrijf in de transportsector

Als transportbedrijf heb je veel te maken met concurrentie in je omgeving. Een website die goed scoort in de zoekmachines en die duidelijk vertelt wat je doet kan er voor zorgen dat bezoekers voor jou kiezen in plaats van voor de concurrent. Doordat we vooraf goed in kaart hebben gebracht wat de positie van Excellent Sneltransport in de omgeving is, was het duidelijk dat de focus moest komen te liggen op het vertellen wat Excellent Sneltransport aanbiedt.

Voorpagina Excellent Koeriersdienst website desktop
Voorpagina Excellent Koeriersdienst website mobiel

Snel een offerte aanvragen

Tegenwoordig is de website van een bedrijf zowel een communicatiekanaal als een plek waar vaak naar verwezen wordt voor extra informatie en de contactmogelijkheden. Op de website hebben we ervoor gezorgd dat bezoekers direct contact kunnen opnemen als zij een spoedbezorging geleverd willen hebben. Heeft de bezorging minder haast? Dan is het mogelijk om een offerte aan te vragen en het pakketje te laten bezorgen tegen een scherp tarief. De aanvraag van een offerte wordt direct afgeleverd in de mailbox van Excellent Sneltransport, zodat deze direct gezien wordt.

Gemakkelijk zelf te beheren in Drupal

Niemand wil vastzitten aan een vaste leverancier en daar afhankelijk van zijn. Daarom hebben we de website gebouwd in Drupal, zodat de klant zelf de teksten, afbeeldingen, menustructuur en de volgorde van elementen op de pagina's kan beheren. Op die manier is Excellent Sneltransport niet afhankelijk en kunnen zij zelf alle content op de site aanpassen of nieuwe content toevoegen.

Pagnina bewerken in Drupal 8 met paragraphs

Upgrade naar Drupal 9

De website is initieel gebouwd in Drupal 8. Dit was de nieuwste versie op het moment dat de website werd gebouwd. Inmiddels is Drupal 9 beschikbaar en is deze versie ook stabiel bevonden. In november 2021 worden er geen beveiligingsupdates meer uitgebracht voor Drupal 8. Daarom hebben we besloten om de website te upgraden naar Drupal 9. Tijdens de upgrade zijn er ook aanpassingen gedaan om de vindbaarheid en zoekmachine optimalisatie te verbeteren.

Jouw Drupal website ook laten upgraden?

Neem contact op